Česta pitanja

Mogu li personalizirati tapetu?
Na svaku tapetu se može dodati ime ili natpis po vašoj želji.

Ukoliko su neki motivi s tapete na dijelu koje meni pokriva ormar/polica i sl., može li se motiv pomaknuti da bude na vidljivom mjestu?
Svi motivi se mogu pomaknuti tako da odgovaraju potrebama vašeg zida i sobe. 

Je li postavljanje tapeta uračunato u cijenu?
Postavljanje tapeta nije uračunato u cijenu. Na području grada Zagreba surađujemo s majstorom za postavljanje tapeta, čiji kontakt proslijeđujemo ukoliko klijent zatraži isto.

Mogu li sam postaviti tapete?
Često naglašavamo kako uz tapete dolaze i detaljne upute za postavljanje te, ukoliko imate i malo spretnosti u rukama, možete i sami postaviti tapete. Ono što će vam, osim spretnosti, biti potrebno jest ljepilo, skalpel, četka i malo dobre volje.

Mogu li se postati tapete na neravni zid/zid u sepu?
Ne, tapete se ne preporuča postaviti na neravni zid, jer u tom slučau tapeta ne može u potpunosti priljepiti uza zid čime s vremenom (ili neposredno prilikom postavljanja) dolazi do odvajanja tapetet od zida. Zid je potrebno unaprijed pripremiti ukoliko postoje neravnine ili oštečenja.

Što da radim sa čavlićima za slike ili tiplama u zidu?
Čavliće je potrebno iizvaditi a tiple se mogu ostaviti u zidu ukoliko se ne naziru izvan ravnine zida (alternativno ih se može skratiti sa skalpelom do ravnine zida).

Koji je rok isporuke?
Rok isporuke je do 30 dana, ali tapete u većini slučajeva stignu na adresu prije roka.

Hoće li tapeta oštetiti zid kada ju jednog dana poželim skinuti?
Neće, tapeta se u slučaju skidanja jednostavno potegne sa zida te ne ostavlja oštećenja. Dodatno, ne čupa se tako da ju je moguće svaku traku skinutii zasebno u komadu.

Može li se tapeta napraviti po narudžbi?
Naravno, tapeta se može napraviti i po narudži i motivima koje želite da krasi vaš zid. U tom slučaju, naplaćuje se avans u iznosu 30% od cjelokupnog iznosa tapete.

Je li tapeta štetna za zdravlje?
Dreamhood Wallpapers tapeta je u potpunosti eko tapeta što znači da se u proizvodnji koriste materijali isključivo prirodnog porijekla, što ju čini u potpunosti sigurnom za boravak vas i vaših ukućana (kao i kućnih ljubimaca) u prostoru koji krasi tapeta.

Koje ljepilo koristiti za montažu tapete?
Preporučamo koristiti ljepilo na bazi škroba, koje je sigurno za zdravlje te ne ispušta neugodne mirise prilikom i nakon lijepljenja. 

Mogu li se tapete osobno preuzeti?
Po dogovoru, tapete se mogu i osobno preuzeti na području grada Zagreba.

Kako su tapete zaštićene prilikom slanja?
Tapete se pakiraju u čvrste kartonske tube te dodatno štite unutarnjom ispunom. Time se osigurava da se u transportu ne oštete te da nisu u dodiru sa vlagom.