Dan planete zemlje

Dreamhood slavi dan planete zemlje i smatramo da i ti trebaš imati dio našeg jedinog, zajedničkog doma prisutnog u svom domu. Ne samo danas već svaki dan. Kako bi pri tome pomogli, formirali smo specijalnu Earth Day Kolekciju od 20 popularnih tapeta koje opuštajućim, zelenim motivima unose dašak prirode u vaš dom uz sniženu cijenu od 20%.

Budimo dosljedni
Kako bi u svemo za što se Dreamhood zalaže i promovira bili doslijedni, skrenuli bi pozornost na važnost održivog i ekološki prihvatljivog proizvodnog procesa kojg se i sami pridržavamo u svakom aspektu.

Visokokvalitetni tapetni papir koji koristimo pri izradi Dreamhood tapeta je u potpunosti bez PVC-a i štetnih kemikalija, te posjeduje FSC certifikat održivog upravljanja šumama.

Tuljci u koljima šaljemo tapete, osim što pružaju visiki stupanj zaštite, u potpunosti su od recikliranog kartona te se prilikom pakiranja ne koristi ljepljiva traka ili Stiropor.

Cijelokupan proces izrade od proizvodne ideje, kupnje do isporuke je digitaliziran te se na svakom koraku razmata ekološki utjecaj krajnjeg proizvoda. Detaljnije informacije o korištenim materijalima pronađi ovdje.

Kako funkcionira stvar?
Jednostavno - odaberite bilo koje tapete iz Earth Day asortimana, unesite željene mjere zida i pratite naputke za kupovinu. Popust će biti prikazan u košarici. Kako bi kupili proizvod, jednostavno slijedite upute.


A kako bi tapeta izgledala na mom zidu?
Ukoliko se dvojite oko odabira motiva ili njegovog uklapanja u vaš ambijent, jednostavno nam pošaljite sliku vašeg zida te ime tapete. Za vrijeme proljetne akcije, besplatno i bez obveze šaljemo realističan prikaz odabrane tapete u vašem prostoru. Time više ništa nije prepušteno slučaju jer znate točno što možete očekivati.

 


I to je to?
Da! Jednostavno - zar ne? Naravno, ukoliko prilikom odabira budete imali bilo kakvih pitanja ili trebate savjet, jednostavno se obratite putem kontakt forme.