Proljetna bajka

 

Proljeće je stiglo te je idealno vrijeme za promjene u vašem ambijentu. Ovo proljeće pomažemo vam da u prekrasnom ambijentu proljeća ne uživate samo vani, već i u toplini svog ambijenta. Ponuda koju smo pripremili, idealna je za početak ovog krasnog doba za vrijeme kojeg se ne obnavlja samo priroda, već i vaši zidovi. Barem ako se nas pita...

Kako bi olakšali izbor, sve tapete smo na kratko vrijeme snizili za 15% kako bi vam postale pristupačnije.

Kako funkcionira stvar?
Jednostavno - odaberite bilo koje tapete iz našeg asortimana, unesite željene mjere zida i pratite naputke za kupovinu. Popust će biti prikazan u košarici. Kako bi kupili proizvod, jednostavno slijedite upute.

A kako bi tapeta izgledala na mom zidu?
Ukoliko se dvojite oko odabira motiva ili njegovog uklapanja u vaš ambijent, jednostavno nam pošaljite sliku vašeg zida te ime tapete. Za vrijeme proljetne akcije, besplatno i bez obveze šaljemo realističan prikaz odabrane tapete u vašem prostoru. Time više ništa nije prepušteno slučaju jer znate točno što možete očekivati.

 


I to je to?
Da! Jednostavno - zar ne? Naravno, ukoliko prilikom odabira budete imali bilo kakvih pitanja ili trebate savjet, jednostavno se obratite putem kontakt forme.