Ana Maria Ricov dizajnirala je predivne tapete na temu botanike

Ana Maria Ricov dizajnirala je predivne tapete na temu botanike

Hrvatska dizajnerica Ana Maria Ricov ručno je nacrtala tapete koje će promijeniti izgled svakog prostora u pozitivni ambijent.


Ako ste ljubitelj tapeta, osobito onih kreativnih s asocijacijom na prirodu, svidjet će vam se novi kreativni projekt s potpisom dizajnerice Ana Marije Ricov.”Lijepe suradnje uvijek krenu sasvim spontano i bez previše napora. Tako je jednog dana moja draga prijateljica Monica Trzun Bosiljkov, osnivačica i glavna dizajnerica brenda Dreamhood Wallpapers, svratila kod mene u atelje na kavu i nakon tipičnog časkanja o mojoj džungli, koja mi srećom uspijeva u ateljeu, te ljubavi prema biljkama, bacila oko na nove skice kolekcije i na ključnu ilustraciju ženskog lika u botanikama. I tako je sve krenulo!”, otkrila nam je Ana Maria.

Dreamhood wallpapers je studio iza kojeg stoji Monica Trzun Bosiljkov s ciljem da u svaki prostor (posebno dječji) unese veselu i kreativnu energiju koja još više potiče dijete, kao i odraslae, na stvaranje. Sve tapete su custom made, što znači da se prilagođavaju dimenzijama zida, a materijali su u potpunosti bez štetnih kemikalija i PVC-a te time sigurni za kućanstvo i ljude koji borave u njemu.S istim standardima napravljena je Japanese Gardens tapeta s potpisom Ana Marie Ricov. Ocrtana ručno te naknadno digitalno manupulirana donosi priču o japanskoj vegetaciji, obajanu u nježno zelenim i ružičastim nijansama. Možete je naručiti već sada i unijeti dašak pozitive i zelenila u svoj prostor.

Izvor: Grazia