Supermama Monica osmislila je prve stropne tapete u Hrvatskoj i otkrila nam sve o prvoj godini poduzetništva

Supermama Monica osmislila je prve stropne tapete u Hrvatskoj i otkrila nam sve o prvoj godini poduzetništva




Dreamhood tapete s hrvatskim popisom brend je za koji su čuli gotovo svi zaljubljenici u lijepe interijere i vjerujemo da ga nije potrebno previše predstavljati. Priča ovog danas već prepoznatljivog brenda u Hrvatskoj započela je kao hobi. 


Vlasnica brenda Monica Trzun krenula je s uređenjem dječje sobice svojih djevojčica, i tada joj je pala na pamet ideja da bi se na jedan zid njihove sobice baš lijepo uklopila tapeta. Malo pomalo uvidjela je da tako nešto nedostaje na hrvatskom tržištu i odlučila svoju strast pretvoriti u biznis.

Dreamhood tapete u mnogim domovima i dječjim sobicama

Monica posljednjih godinu dana uspješno plovi poduzetničkim vodama, unatoč pandemiji, a njezine tapete krase veliki broj hrvatskih, no i stranih, domova.


Osvrt na 2020. godinu – prvu godinu poduzetništva

2020. godina je bila teška, izazovna, puna uspona i padova i jednom riječju – nepredvidiva. Pozitivna stvar je da me naučila da, i kada sve krene nizbrdo, postoje načini kroz koje se može isplivati iz svake situacije, ako se naravno potrudiš. S obzirom da je ovo ujedno bila i moja prva godina u poduzetništvu i da sam još poprilično nova, mogu reći i zelena, u ovome svijetu, našla sam se više puta pred zidom i u neznanju što i kako dalje. U takvim situacijama jedino u što se možeš pouzdati je vlastita kreativnost u svladavanju situacija koje se na prvi pogled čine bezizlazne. Također, ono što znači jako puno jest potpora ostalih poduzetnika, a posebno poduzetnica – jer možda je svatko čovjek za sebe, ali zajedno smo zbilja jači i takav vjetar u leđa nekada zna biti od presudne važnosti.

Prve stropne tapete u Hrvatskoj

Izazovna 2020. godina nije spriječila Monicu da napreduje i ostvari neke nove ideje. Odnedavno je u svoju ponudu uvrstila i stropne tapete.



“Na stropne tapete sam iznimno ponosna jer su to prve takve tapete koje se proizvode u Hrvatskoj. Vani je taj trend već uzeo maha i ljudi se sve češće odlučuju na upravo takvu vrstu tapete jer daje poseban štih prostoru, kao da vizualno otvori prostor te daje osjećaj prostranstva iznad vas. Papir koji se koristi za stropne tapete radi po principu “paste to wall” što ga čini jednostavnijim za montažu jer se prethodno ne mora mazati s ljepilom, te je time u potpunosti prilagođen primjeni za na strop.”




Izvor: Supermame