How it works

Choosing a wallpaper for your home is a fun and engaging process. Follow a few basic steps to learn how you can choose, order and install your new Dreamhood Wallpaper.

Svi se ponekada poželimo vratiti u bezbrižne dane djetinjstva. Ovom kolekcijom tapeta upravo to želimo postići; sigurno, bezbrižno okruženje za naše najmlađe gdje se i mi odrasli, barem na tren, možemo ponovno osjećati kao djeca.
 

 

Stari memory poslužio nam je kao inspiracija pri stvaranju i kreiranju novih likova.

 

Uz pomoć spretnih ruku, stare ilustracije su našle put do nove uloge - da uljepšavaju dječje zidove diljem svijeta. Kolekcija tapeta u kojoj su glavni likovi šumske životinje prožeta je skladom pastelnih boja, laganom teksturom te je crtana rukom.

Tell me a story

Zamislite medu, logorsku vatricu, ježića, lagani povjetarac i miris drveća nakon kiše. Svom djetetu pričate priču o nekim starim, bezbrižnim vremenima. Bezbrižnost. To je ono što pogled na zid na kojem se smjestila Tell Me A Story tapeta govori.

 

Touch Of Love

Tople boje, ljupke životinjice, drvored breze na bijeloj teksturnoj pozadini obilježavaju Touch Of Love tapetu. Dok pastelni tulipani sramežljivo proviruju s ruba tapete, srna suvereno vlada prostorom šireći toplinu. 

 

Your Personal Forest Union

Svaki dan, priča o šumi i šumskim životinjama može poprimiti novu dimenziju, samo je potrebno malo mašte. Forest Union tapeta radi upravo to, razbuđuje maštu i kreativnost kod djece, a prožeta je nježnim sivkasto-zelenkastim tonovima te time stvara neutralan ambijent za dječake i djevojčice.