Tapete po mjeri

Dreamhood Wallpapers je studio specijaliziran za izradu mural tapeta po mjeri. Kako bi dodatno pojasnili prednosti izrade tapeta po mjeri te uskladili očekivanja, pripremili smo mali vodič za kupce - pa krenimo redom.

Što su mural tapete?

Kako bi najlakše objasnili mural tapetu, najbolje je da ju opišemo kao sliku koja se postavlja preko cijelog zida. Ta slika (sastavljena od pojedinačnih traka) predstavlja mural tapetu. S obzirom da je svaki zid različite veličine, samim time je i svaka mural tapeta dimenzijama prilagođena zidu na koji se postavlja.

Kako se mural tapeta izrađuje po mjeri?

Postoje dva aspekta koja uzimamo u obzir prilikom dizajniranja tapeta izrađenih po mjeri.

Faktor oblika zida:
Polazna točka su mjere zida odnosno njegova širina i visina. Ponekad zidovi imaju kose stropove koje treba uzeti u obzir, ali obično ne stvaraju probleme. U ovom trenutku 'izrađeno po mjeri' znači da su svi motivi za pozadinu preraspoređeni u skladu s dimenzijama vašeg zida. Isti dizajn tapete, ne može se primijeniti primjerice na uski i na široki zid bez prilagodbe. Naš dizajn tim brine da se dizajn tapete savršeno prilagodi vašem zidu.

Predmeti specifični za zid:
Zidovi često imaju ugrađena vrata, prozore, ormare i druge predmete, što možda ometa važne motive dizajna. Koristeći pristup izrade po mjeri, dizajn tapete se prilagođava na način da se važni motivi ne blokiraju. 

Prvobitni dizajn tapete: središte tapete ispunjeno je motivima. Isti će u slučaju potrebe za prilagodbom biti postavljeni na druga mjesta kako bi se očuvala skladnost dizajna.

Prilagođena tapeta: pozicija motiva je prilagođena kako prozor ne bi prekrio središnje motive.

Na taj način jamčimo da svaka tapeta, na različitim zidovima, priča jednaku priču.

Isprobajte

Jeste li znali da sve što morate učiniti da biste vizualizirali bilo koji od naših proizvoda jest da nam pošaljete sliku svog zida? Isprobajte i otkrijte kako jednostavno vaš prostor može biti transformiran.